Tuesday, May 25, 2010

PERHATIAN LAGI!!! korang ada facebook tak?

hai...ni satu pengumuman lagi....
perhatian kepada semua blogger2 dah peserta2 contest yang dikasihi dan disayangi...
(amboi puji nampak)
untuk mengeratkan lagi perhubungan antara kita, saya dengan ini mengisytiharkan... bahawasanya.... INFANTIAHOUSE dah ada Facebook.. (kelas kau maria!!!)

sape2 yang ada facebook sudi-sudilah masuk dan add infantiahouse yer....
search je kat friend tu : "INFANTIAHOUSE" mesti jumpa punyer~

mane tau dapat point jugak  utk contest tu....
(ni pengadil yang cakap bukan aakkkaaakkk yg cakap...)

jadi kalau korang free.. jemput la meramaikan kawan Infantiahouse ni yer...

12 comments:

mama zharfan said...

me dh add...silalah accept yer..tq

Shiela Latif said...

saya pon dah add...nanti accept yer :)

Marsha said...

sy pun dah add..:)

anin said...

add dah.. farhanin abdullah eh

mybabystuff2letgo said...

dah add, ida khaileesha...
hmm, my blog is
http://mybabystuff2letgo.blogspot.com/
link contest dah tukar kt blog
http://only4contest.blogspot.com/
TQ!!!

InfantiaHouse said...

terima kasih semua~

Izan Ishak said...

izan ishak pun add infantiahouse!
accept me juga~

InfantiaHouse said...

OK IZAN...tq~

Nida said...

Nida dah add.... moga2 berjaya dalam contest..aminnnn

ID FB: Nida Muhammadon

http://nisajijah.blogspot.com/2010/05/contest-tidur-paling-comel-by.html

InfantiaHouse said...

nida... tq~

Ya ALya said...

ya dah add,t approve tau....

Ge'Gurlz said...

tq alya~