Monday, March 29, 2010

Dapat Award???


4.30ptg. ( 20.03.2010)
fuhh...(tarik nafas panjang) baru sempat duduk dpn pc buka blog jap..buat milo tabur ngan biskut 3 keping..sementara nak tunggu 5.30 nak balik, maklumlah dari pagi tak sempat nak bernafas lagi..(yok-yok jer...)
sempat gak la blogwalking jap,update sesikit bisnes kakak aku ni, maklumlah  pagi tadi dah jadi penyanyi koir ( leh la try AF plak nanti...vocal dah blajar..lontaran suara pun dah blaja..~weks.) sebenarnya harini sultan dtg opis aku utk rasmikan pejabat baru ( walaupun dh hampir 2 thun opis ni dh b'operasi..) majlis pun dah settle dgn jayanya dgn bantuan penyanyi2 koir yg lunak dan merdu (sultan senyum tuuu masa dengar suara aku yg sayup2 merdu tuuu) citer pasal sultan je ni kang sebulan pun citer tak abesss.... berbalik pada motif utama entry ni...
rasanya x sampai 2 bulan aku buka blog ni, rasa terharu bila ada fwenblog starsyeea bagi award..(memula tak paham award ni..) lama2 baru paham daaaaaa...
tq cyang..awak mmg baik..awak mmg cantek..awak mmg .....(segalanya yg baik la....)
sebelum nak besukaria ngan award ni...kena la ikut syarat2 sebelum nak b'bangga memiliki BEAUTIFUL BLOGGER AWARD ni...

rulesnye as stated below....

1- Thank & link the person that gave you the award. puji sesikit la..(hehe3)

2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

3- Contact said blogs and let them know they've won the award.

4- State 7 thing about yourself.

- syg org yang ada disekelilingnya.
- dh jadi isteri kpd Dato' Abdul Syukur bin Daud pd 08.08.08 (konon je dato' tu..)
- pernah keguguran (2 bulan) sehari sebelum raya haji
- aku ni tak suka marah tapi klu dh stat marah lmbt sket dah ok balik..
- kat rumah suker bercakap dan trus becakap (bukan membebel yeee...)
- risau klu boyfriend aku demam (kereta kesygan aku tu ler..)
- dulu brutal, pas kawen tetiba lembut plak...


15 pilihan yang layak menerima award ni..

1. Kak Yanti
13. AUR

senarai nama kat atas nama fwenblog yg sudi jadi follower dan sudi buka blog aku yg tak seberapa ni. apa pun tahniah dan selamat melantik bloger yg len. 
..salamz..

4 comments:

Encik Mimpi said...

yeayy dpt award lagi! hehe... terima kasih tau!! nnt en mimpi wat! tq sgt2! =)

InfantiaHouse said...

ok sama2 sangat2.. ~hehehe... :)

mengenaldiri said...

salam akak..
thanx 4 da award.. =)

InfantiaHouse said...

sama2... teruskan ber'award' la yer... :)